:-*

         <3  <3  <3                                                           <3  <3  <3    

I dag är det en sådan dag som lämpar sig för speciella händelser, som när jag pratade med en av mina bloggvänner, plötsligt hittar man ett perfekt inslag till  en nytt coolt inlägg till en bok om flykter till Sverige. Flykt som orsakats av andra människors grymhet, eller länders ledare som vill ha större makt över mera land.

Eftersom det ännu inte är bekräftat kan jag inte gå händelsen i förväg, så det är tålamod som gäller här. Men först skall boken "Vi på Rönnbäret" i väg till tryck, förhoppningsvis kan det ske i morgon. För mig betyder det att jag kommer att ha något att göra som jag äskar. Var det hela kommer att hamna i vet jag ju inte, därför att det i slutändan beror på hur mitt skrivna ord blir mottaget.

Tänk att jag faktiskt har missat att Melodi Festivalen är på G och att i går var det startskottet för deluttagningen, nu får man ju skärpa sig. 

Förkylningen är på retur tack vare all omsorg från personalen, tack och kram alla rara och vänliga själar....kram

      <3  <3   <3  <3  <3  <3                        :-*                        <3  <3  <3  <3  <3  <3                                                                              <3