Det är svårt att spela om man ensam skall stå för alla toner, ackord, och melodier, man blir överrumplad och tagen liksom utan förvarning, ställd utan att veta hur nästa not skall låta. Jag förmodar att tankar likt mina har drabbat de flesta av oss och ändå är man inte rustad när det händer igen, kylan som sveper runt mina ben den är förlamande, tog du värmen med dig när du gick? Nej nej kära vän jag bara undrar varför det plötsligt blev så kallt men jag har förstått nu, jag missunnar dig inte värme...... <3                                                                                                           <3  <3  @-}--  <3  <3  <3  <3 

Visst kommer tankarna att fortsätta plåga dig eller kanske trösta beroende av vad som krävs. Det tar tid att läka, tid att förstå, tid man plötsligt har så otroligt mycket av, men det kommer en ny dag då allt har lagt sig till ro och då finns nog bara de ljusa glada minnen kvar för smärtan har sopat undan det som gjorde så ont och så länge..... @-}--                                                                                                                                          <3  <3  @-}--  <3  <3