<<<<<<<<<<

                  >:o >:o  >:o  :'(  :'(  :'(  >:o  :'(  >:o  :'(  :'(  :'(  >:o  >:o  >:o 

Idag skulle jag vilja krama SMHI för hör här ! ! ! De lovar att vi skall få Brittsommar och mest i södra Sverige, det kallar jag för riktiga pluspoäng ..... herre Gud vad skönt  <3                                                 

                                             <3  <3  <3  <3    

Klockan är bara 19.25 men det är redan svart där ute och det är inget jag gillar, men jag skall ta mig friheten att rösta för evig sommartid. <3 

Jag har upptäckt att jag plötsligt inte är så tokig i blues vet ej vad som hänt men så är det, kanske beror det på vädret liksom allt annat man inte kan förklara.

Det är dags att ge upp ett vansinnesvrål för klimatet så att alla hör ...... HALLÅ NU ÄR DET BÄST ATT ÄNTLIGEN BRUKA ALLVAR OM VI VILL HA MODER JORD KVAR ATT LEVA PÅ. NU MÅSTE VI ALLA MOBILISERA OSS FÖR ATT ÄNDRA VÅRT LEVNADSSÄTT, INTE EN ELLER ETT DUSSIN DAGAR, NEJ NU PRATAR JAG OM FÖR ALLTID, ENDA SÄTTET ATT BEHÅLLA JORDEN BEBOELIG, HÄNGER DU MED PÅ DENNA UTMANING ELLER TÄNKER DU LÅTA ANDRA GÖRA JOBBET ÅT DIG ! ? ? ? ! ! !         :'(  <3  :'(  <3  >:o  :'(  <3  :-X  <3  >:o  

Så här tänkte jag, om vi tar till oss att skippa rött kött några dagar i veckan, om vi bara handlar närproducerade råvaror, om vi även förkastar allt som raffineras, nöjer oss med obehandlade råvaror, slopar allt som gör dig tjock fast du tycker det är attans så gott, är vi en bit på vägen. Och du det gäller alla inte bara dig, vi måste alla hjälpa till för att få ett verksamt resultat, antar du utmaningen ? ? ?

                      <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3