<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3           Pang sa det och jag hoppade till, vad var nu det som smällde, yrvaket tittade jag mot dörren för att se om någon knackat och var på väg in, då kände jag något blött vid fötterna. Precis så, ett av mina sömnanfall hade behagat återvända just i sena timmen i natt när jag drack ur min vattenflaska lite tranbärsjuice, somnar och pang tappar jag flaskan. Tranbärsjuicen flöt ut på golvet och min pyjamas var nerstänkt av den. Och nej jag kunde inte städa, nattpersonalen förbarmade sig och hjälpte mig, så nu är det rent och torrt igen.

                                 <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

                    Paul Muriat orkester lärde jag känna 1971 när jag precis flyttat ner till Malmö, musiken är jätteskön, lyssna minns och njut det tänker jag göra just nu .... ta hand om er


                                    <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3