<3  <3 Dags att börja sköta bloggen och bruka allvar. Det händer ganska  mycket galet ute i världen men det tänker jag inte ta upp i dag. Zakiya har ställt i ordning ett stort projekt som skall lämnas i skolan i morgon, men skolan har utsatts för hot och det känns inte särskilt bra för det har inte framkommit vad  det gällde. Vad det gäller Zakiyas skolprojektet är jag helt säker på att hennes uppgift är hundra procent bra, hon trodde själv att hon har gjort bra ifrån sig.

 

Man har det ändå ganska bra här på boendet, nyduschad, kläderna är nytvättade och de kommer att läggas på plats i morgon. På onsdag skall jag till MAS och röntga axeln, nu får jag ju passa på att berätta att cortisonsprutan  har tagit hand om smärtan, en otroligt skön känsla, tack dr Petra P, hon satte sprutan som ingen annan, vilken tur jag har som fick henne, tar det som ett  gott omen,om det nu blir operation, vi får väl se.

Vad tycker ni om denna nya sida av bloggen, ?  jag gillar färgerna, iallafall  skall jag testa detta ett tag. Nu tackar jag för idag och lägger ihop bloggens verktyg för idag och alla trevliga vänner ha en mysig måndagskväll, det tänker  jag ha, kanske kolla in Tvn och se vad de har att bjuda på.......kram Selga <3                                                     <3  <3  <3  <3  <3