=-O  :-\  ;-) Alltså jag måste bekänna att jag är totalt insyltad i min tillvaro med min ångest och depression, har jag berättat att efter många års användning av Setralin fick jag i augusti ifjol för mig att dra ner på mina mediciner och efter viss nertrappning slutade jag med tabletterna. Allt frid och fröjd. Trodde jag men det var för jag hade en tablett mot min dödsångest till natten därför dröjde det väl innan jag kände av eller rättare sagt begrep vad som hände, när jag började må så fruktansvärt dåligt,

Tankarna var becksvarta, en stor klump tycktes ha bosatt sig i mellangärdet, skakningar och känslan av att ha en dallrande aladåb i kroppen framkallade tankar som jag inte ens kan skriva ner.  (n)  (n)  (n) 

Som tur var kom Mika tillbaka från sin sjukskrivning och när hon förstod hur jag mådde visste hon varför, för hon var med när vi bestämde ändring av medicinen. Nu när det uppdagades och jag började få hjälp har jag sakta börjat komma igen, men det säger jag sluta aldrig med medicinen mot depression för det kan bli en obehaglig upplevelse. Själv kommer jag aldrig ta ut den medicinen igen.  (y)  (y)  (y) 

Idag har solen visat sina vackra gula strålar och luften har varit ljum, vinden har stillat sig och lappat sol och det passade mig perfekt. Nu tänker jag dra för gardinen och fixa till mig för en god natt sömn .....önskar er alla en angenäm natt .....kramO:-)

                                          O:-)  O:-)  O:-)  O:-)  O:-)    O:-)  O:-)  O:-)