När jag i natt inte kunde sova och svettades, började jag att undra om jag fått ett återfall av den plåga många kvinnor måste dras med under flera år, den beryktade åkomman kvinnornas klimakteriet. De flesta kvinnor har bekymmer med svettningar i bland dygnet runt och i flera år. Man går omkring som ett aktivt regnmoln med pappersnäsdukar i högsta hugg i ett lönlöst försök att bli torr åtminstone i ansiktet, halsen, nacken och hårfästet. En man skulle aldrig klara av denna pärs.

Så nu sitter jag äntligen vid datorn och skall göra avbön för min frånvaro i några dagar, har haft en omgång olidlig smärta i högra höften, benet och nu har knät börjat att säga ifrån, axlarna är också en pina värst är den högra.

Ja, ja jag skall sluta att gnälla, jag vet att det finns många som har det värre, men det är bara min smärta jag kan känna allt annat får man föreställa sig. Då blir det inget mer att skriva ner idag.

Fast hade nästan glömt att jag hade Nettan, Josef och hans son Dante här i några timmar det var mycket trevligt, vi drack vin, ramlösa, åt vattenmelon och till det gorgonzola med goda ost kex till. Alltså en mysig tisdag, bara så där.......kram @-}--                            

                               (y)  (y)  @-}--  <3  @-}--   (y)  (y)