<3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3   <3 

 <3  <3  <3 

Tre giganter, tre musketörer, tre ting goda ting även de onda. I måndags den 1 oktober gick Charles Aznavour ur tiden älskad och populär världen över R.I.P.

Nog märks det att hösten redan är här, för min del hade den gärna fått dröja ännu någon vecka men hur ofta får man som man önskar sig?

Och Sd tar för sig av sina framgångar i Skåne och nu får vi se hur alliansen kommer att hantera Sds växtvärk. Också i övriga delar av Sverige kör Sd sitt seger tåg sakta men målmedvetet och jag undrar just hu, speciellt M, kommer att överleva Sds övertag. 

Ikväll upptäcker jag att Carolina af Uggla faktiskt har en skön röst, tidigare kunde jag inte riktigt ta till mig hennes sätt att sjunga och framföra sina låtar, eller är det så att jag har mognat i min bedömning av hur andra skall framföra sina arbeten, Carolina är bra gillar henne ...kram 

                             <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3