:-[  :-[  :-[  :-[  :-[ B L U E -- SORRY  SEEMS  TO BE


Stödstrumpor är ett alldeles eget kapitel, det finns inget mig veterligen att gem föra dem med. Först trodde jag att man behövde dem när benen svullnade, men kära ni så enkelt är det inte. Svullna ben berättar bara att något är fel och om  man inte får bort vätskan kan det påverka hjärtat, jag som har jättefina värden skall då springa på det här, nej inte min grej. Hur som helst har jag nog vid det här laget lagt en mini förmögenhet på att köpa stödstrumpor, som inte jag kunde använda eftersom de stramade åt benen så de domnade, en del fick jag klippa sönder för att kunna använda. 

Man får även använda vätskedrivande tabletter och då blir det rena översvämningen, all vätska skall ut, bort, skit jobbigt, det är ilande spänningar i händerna och ner i benen.

Igår fick jag ett annat par som faktiskt är behagligare att ha på sig, men då sväller fötterna och benen upp, även om jag ligger med dem i högläge. Hade jag inte redan varit grå hårig hade jag blivit det nu. Alltså stödstrumpor eller ej återstår att se.

Bästa blogg vänner må gott ...... kram

                              :-[  :-[  :-[  <3  :-[  :-[  :-[