<3  <3  <3 Hettan steg från mellangärdet upp till huvudet, det kändes som om man satt med huvudet i en bastu med mer än hundra graders värme, den här känslan var verkligen inte min grej, men huvudet kändes som ett jättevarmt spann och gjorde ont. Alltså nu pallar jag inte mer utan Alvedonet får skrida till försvar, inte förr jag är Alvedon fan men den kanske kan dämpa huvudvärken.

Den här mannen Demis Roussos hyser en röst unik och med säregen touch han kan leka med den och trollbinda sin publik. 

OS har inletts och jag hoppas att de svaga signaler som visat sig, om än svagt men ändå hoppingivande önskningar, att det kommer något positivt ur de här spelen.

Hellre att leta efter goda signaler än springa på galna terrorister som bra har ett i sinnet, hur skall vi få så många som möjligt att falla offer med dödlig utgång. Personligen ser jag ingen poäng överhuvudtaget, att ta livet av människor, därför att vi har banne mig ingen rätt att leka dommare som skall avgöra en annan människas öde. Tänker vi i de banor har vi förverkat vår rätt att leva. @-}--  @-}--  @-}--                                                                                                                                                                                                                                                                  Så var det boken .... jag har sålt mitt första exemplar och hoppas resten blir lika lättsålda, jag tar bara ut omkostnaden för att få boken tryckt och allt ikring om det.    

Bästa blogg vänner önskar er en mysig helg och att ni slipper snuva och annat mög, utan ni kan glädja er åt fina dagar med sol...... kram                                                                                                                                                   

Njut av Vinter OS ..... det tänker jag göra ! ! ! 

                                         @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--