<3  <3 Skall börja detta nyårs första inlägg med att presentera något lärt mig, genom att läsa IllVetenskap, en tidning som vunnit mitt intresse, från dess start för massor av år tillbaka, till nu och saknaden blir grym. 

 <3  <3Björndjur: De levande döda

Björndjur finns överallt, de kan klara sig utan vatten i åratal och tål temperaturer från nära den absoluta nollpunkten till plus 150 grader C. Hemligheten är ett dvaltillstånd, där de överlever de mest extrema av omständigheter. Anders Priemé 4 januari 2018 #björndjur

Minns ni år 1969 med Santana och Woodstock, med rock´n roll och flower power musik, dansstil och levnadsstil, när allt och inget var tabu....? ? ? Ni skall få litet smakprov och jag hoppas att ni får trevliga minnen att vakna till livs och andra har kanske nyfikna barnbarn/ och deras barn, som vill veta mer om den tiden då vi iaf. jag och mina vänner hade hur kul som helst.   <3  <3    
<3

Helt vilda, utseendet, ovårdade vildar och musikgalna musiker, inget ont i det, ej heller något att direkt skryta över, en och annan skön film "HAIR" som exempel  <3

Också en och annan snygging som kunde sjunga och var hårfager, med mängder av efterföljare, så var livet då och vad som skiljer då och nu från varandra är ? ?   

 <3  <3  Jo det skall jag berätta enligt mitt tycke USAs Trump, Nordkoreas ledare, Rysslands Putin och Sveriges SD, nazzarna de är ett hår av Hin och några till som  fannas då.... dem skulle jag gärna bunta ihop och skicka dem enkel tur till kosmos....... kram go vänner 

                                                <3  <3  <3