<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

Helt ärligt, jag är verkligen glad för min son, inte så att han skulle vara förmer än mina döttrar utan att begåvades även med en son, någon som anser något annat? OK, jag kräver inga svar, är bara så himla glad och tacksam.... <3 

Någon som slagit vad om vädret till Midsommar ? Inte jag heller ännu, skall nog tippa på gråmulet på morgonen, sedan får var och en välja sitt väder så blir årets midsommar som man behagar, min solig från det jag vaknar till skymningen träder in......

Idag körde min käre son mig till UMAS, Röntgen av höft och båda axlarna vilket stod på programmet,personalen  var. <3  underbar.

Tänkte även hinna byta ord på fb, alla måste ju få sitt och jag vill gärna göra som alla vill.......kramen alla ! ! !

                      <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3