<<<<<<<<<<

  >:o >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  >:o  Jag har så ont och vet fan i mig inte vad jag skall ta mig till. Det måste väl finnas något smärtstillande att få när de morfin tabletter jag får inte  hjälper eller är inte nog starka. Det finns ju starkare styrka på morfin inte vet jag.men så grymt ont som det gör står jag inte ut med. 

Har jag berättat om min födelsedag ? Det var så trevligt, jag blev verkligen glad och tacksam, nästan alla var här det gladde mig mycket.

Jag har skickat mitt andra mail till talmannen och det blev bekräftat mottaget. Vad det gäller mottagandet bland S partiet medlemmar så verkar det som merparten av medlemmarna ha godkänt det efter alla "like" jag fått det är flera hundra som jag fått in bara på min sida. Sådant gillar jag, för om något sådant beröm gillar jag.

Nu har jag så ont så jag kan inte skriva mer...... må gott och kram alla trevliga