<<

  :-$  >:o  8-)  <3  :-$  :-$  >:o  8-)  <3  Hahaha jag lurade olyckskorpen tack vare Henrik sjukgymnasten, han,Gitt och jag stod ute i trapphuset, Henrik hade säkerhets selat mig och jag hade kommit så långt att jag stod vid trappfoten och höll i ledstången. Jag hade mina pumps med kil klack på mig kanske 3 cm höga, jag skall börja med det friska benet det blir det vänstra, står med den på första trappsteget höjer det högra benet och precis jag sätter ner det på trappsteget knycker det till av smärta. Hade inte Henrik varit observant hade jag kanske legat på sjukhuset i kväll, men nu fångade han upp mig med selen, så Henrik tusen tack det var en riktig bragdfull handling. Oh ja jag fortsatte 6 trappsteg upp och ner samtidigt som jag gjorde två byten av sida så det opererade benet fick klättra först. Jag är nöjd med mig själv i dag.

Bästa blogg vänner gläd er med mig så skiner solen i morgon ..... tror jag, ha det allra bäst .... kram :-D  :-D  :-D  :-$  <3  <3  :-$  :-$  :-$