ÅRET ÄR  3 JANUARI 2020     God fortsättning :) @-}--  @-}--  @-}--  


Visst kan man  känna sig lika till sinnet som vädret är där ute, grått täcke och inga underbara väderlöften bjuder 2020 på, så här i ett nytt decenniums begynnelse. Men vem vet, till i morgon kanhända vädret tänkt om och bjuder då på årets första gnistrande vita leende, det vore väl en bra början på seklet. Med full övertygelse om att det blir ett strålande väder i morgon, önskar jag alla den bästa tänkbara vecka på detta nya år. Passa på att njut av ledigheten om du har någon kvar och klura ut hur du på bästa kan ta hand om dig själv. 

 Jag själv skall börja infria löftet att skriva färdigt en del påbörjade texter och eventuellt sammanställa dem, kanske blir det en bok eller liknande, vi får se. Hur som helst så bör jag nog inte tillåta mig själv att inte avsluta halvfärdiga berättelser och låta dem ligga bortglömda i någon gammal låda någonstans. 

Likt stjärnorna som leker kurragömma bland soldränkta eller regnfyllda moln en alldeles speciell dag, så ligger en del viktiga texter som avslöjar vad och hur livet har utan koncept stakat ut ens livssaga ämnad att nå efterföljande  öden som kan förklarar vissa skeenden och varför de blev som de blev. Ty nog är det så, att vi är som marionetter i en pjäs och fullföljer det som var ämnat för oss att spela upp, vårt livs konstverk, en tavla som kan berätta om livsöden ljusa eller i en annan kulör, spännande och romantiska, det kan bli precis vad som helst så länge det är människor som tolkar sina öden.    

                                                          @-}--  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  @-}--  @-}--