(y)  @-}--  (y)  (y)  <3  (y)  (y)  @-}--   (y)   Ja vilken vecka det varit och hur den avslutades är otroligt fantastiskt, aldrig kunde jag föreställa mig för ett år sedan vad flytten tillbaka till Malmö skulle innefatta, plus att det mesta med 100% gilla markeringar från mig. Jag vet inte riktigt var jag skall börja min information till er, därför tror jag att jag gör den i två etapper så blir det inte så jobbigt att läsa.

Allt började med en förfrågan från kontoret om jag ville delta i Pride Paraden  den 10 juni och med temat Cykling utan ålder. Helt normalt för mig svarade jag utan betänkande javisst, det gör jag. 

Så fick jag bekanta mig med cykeln och vem som skulle cykla den, jag döpte genast cykel piloten till Cykel Majoren Kalle. 

En helt underbar idé av en dansk man som är pappa till detta projekt som är på helt frivillig basis, med cykelpiloter som tillsammans med stadens äldreboende ser till att de äldre kommer ut på cykelturer. 

Detta bästa bloggvänner är en fantastisk möjlighet för varje äldre person att få ombyte i vardagen, ut i friska luften, en tur bland kvarteren, blandade minnen och en underbar känsla att någon, förutom familjen vill en väl och därför bjuder på en cykeltur. 

Att någon vänder bladen i vår bok av drömmar och händelser, samtidigt som man själv kan tillåta sig, att sjuka ner i det fördolda den svunnen tid som på detta vis låter oss minnas de gator och gränder vi lämnade våra fotspår på, allt medan vår Cykel Major trampar oss runt bland många av våra för länge sedan upplevda minnen. 


                      @-}--  (y)  (y)  (y)  (y)  <3  @-}--  (y)  (y)  (y)  (y)  @-}--