<<<<<<

  <3  <3  <3  >:o  >:o  >:o  (n)  (n)  >:o  >:o  >:o Tanken var att kopiera in en länk på bloggen om Angeliques och min ett års vänskap på fb, om de uppmärksammade med en återblick av året, de hade gjort en verkligen fint inlägg och jag stolt för deras insats. Nu blev det inte som jag tänk för det gick inte att kopiera men om det går att ordna det så lovar jag att visa deras inlägg som både Angelique och jag blev så glada och rörda över. 

Glädjande nog så är alla tolv fotbollspojkarna räddade och även deras ledare. Thailändarna har gjort en strålande insats, all heder till alla om ställde upp i räddnings arbetet, det fanns ju även utländsk räddnings personal till hjälp.

Så är vi framme till den 11 juli i morgon, är det inte kusligt vad fort dagarna vaknar och strax går till vila igen i den takten lär vi väl leva två år på bara ett, eller ??????

                            (n)  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  <3  <3  <3