(y)  (y)  (y)  @-}--  (y)  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  (y)  @-}--  (y)  (y)  (y)        Kalle han ringer och sedan står han plötsligt utanför min dörr med CYKELN ända uppe på tredje våningen, i kväll blir det Pildammsparken i Malmö som får flott besök av två cyklar men passagerare. Vad det händer i parken jo det blir OH BOY ! ! ! Allsång med Miriam Aïda & hennes svängiga husband med Cecilia Salazar Irengård & Fredrik Stenberg blåste & båda körade. Vilka härliga röster Cecilia & Miriam har.  Jo men visst även Fredrik så klart.

Förutom skön underhållning och allsång fanns det även gästartister. Miriam sjöng och lede publiken genom hela programmet och över hela scenen dansade hon fram varje liten ton. En kväll som gick i musikens tecken i trevligt vän sällskap och procedur, Bailis till Ingrid och mig och var sin god glass, det börjar likna vill ha mer. Nästa onsdag är det allsång igen på Sommarscenen men det återstår att se om Kalle ringer eller ej@-}--

Gott folk jag har varit försumlig med bloggen och lika illa med mitt engagemang i valet, det är faktiskt riktigt  kul.... så kära ni kram på  er och mys ! ! ! <3  (y)  (y)  (y)

                                          (y)  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  (y)  (y)