<3  <3  <3  Vad jag önskar för nästa år är mer lugn och ro, jag önskar mer närvaro av personalen, det är ganska svårt att få hjälp när jag behöver det. 

Just nu är min rullator inkilad mellanbord och datorbordet och jag förmår inte  flytta rullatorn ur fläcken. Eftersom jag ibland har mer ont än annars, vilket hände idag, precis när jag fått för mig att jag måste kapa av mig lite hår, när   det händer går det inte att vänta för då får jag spader. Nå som tur var kom nattpersonalen och befriade min rullator,som jag kallar för Mercedes sport, ett stående skämt mellan vissa av bekantingarna. 

Imorgon 21 års kalaset minsann blir jag hämtad och som vanligt inte behöva  mer än bara sitta still och inte oroa mig för de fem eller sex trappsteg jag skall uppför, jag lovar jag skall blunda och vara tyst som det bara går. Nu kära vänner börjar fötterna svullna så det betyder att jag måste inta läge med fötterna högt..... så för nu ...kram <3                                                                                                                                  <3  <3  <3