Det verkar som denna vecka kommer att gå i minnens och bluesens tecken och jag hoppas jag inte skrämmer er på flykt det vore ju för sorgligt. Något som också förbryllar mig är att när jag skriver något jag tror ni kommer att gilla då sviker ni mig, men då jag står helt handfallen, tappat text och har inte en enda ledtråd (som idag, när skärmen gör en massa konstiga grejer, som när den slockna och allt ljud tystnar, men plötsligt åter finns tillgängligt) Och säg inte att jag tryckt på fel knapp, eftersom jag  trycker på tangenterna jag behöver, anstränger inte dem jag för ögonblicket inte behöver.  Så nu vet ni det.

Någon som hört någon liten fågel viska om hur regerings bildningen artar sig, jag har ännu 16.30 inte lyssnat på nyheterna, men förstår att om jag vill veta något får jag anstränga mig själv. 

Kan jag väl, vänta ska se om det finns något på gång. Något är på gång, en präst, en ung kvinna som talar om Jesus och vem han är, jo hon säger, att Jesus sagt att han är livet och uppståndelsen, att han är brödet som ger livet..... säkert har ni hört det i någon predikan mer korrekt än jag återgav det....

Sedan har jag börjat skriva på min andra bok igen ...kram                          

                O:-)  O:-)  O:-)  O:-)  <3  <3  <3   <3  <3  =-O   =-O  =-O  =-O