=-O  ;-)  :-*  :-* Nu förstår jag varför jag blev förkyld, så här är det, det behövdes något konkret som krävde läkarnärvaro för att helheten skulle uppenbaras. Så alltså efter lite prover och medicingenomgång så kom man fram till att det saknades medicin för KOL och nu har jag fått den och ögondroppar. Allt i bästa ordning, fast det klart jag hade j behövt de medicinerna innan eftersom en del av dem var avgörande viktiga, men nu har jag allt som behövs, tack dr Astrid T.

 @-}--  @-}--  @-}--   Måste berätta att solen 8-) varit aktiv tredje dagen i rad, strålande, man blir salig långt in i benmärgen. 

Även idag blir inlägget ganska kort, jag mår nog inte så bra och känner att jag saknar en del av mitt vanliga jäklar anamma, det är väl bäst att ta det lilla lugna och det betyder i sin tur att jag bryter här för nu .....vi hörs snart igen...var rädd om er......en bamsekram gott folk, gillar er verkligen 

                                 <3  <3  <3  <3                        <3  <3  <3  <3