<3  <3  <3 <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3  <3  <3  <3     

Veckan som kommer skall bli mycket intressant, i värsta fall kan det faktiskt dröja till den 23 januari innan vi vet om det blir nyval i Sverige eller ej. Jag kan se framför mig Ulf K med sin argaste min och texten bredvid " JAG VILL HA MAKTEN " ja lille ponken men då måste du sköta dig och sluta Rea bort Sveriges företag, tömma statskassan, lägga beslag på lägenheter som öronmärkts för våld utsatta kvinnor, betala själv dina taxi och flygresor och allt annat bedrägligt du har i din ryggsäck, detta landet behöver inga lurendrejare som Regerings chef, har du förstått lille Ulf?? Vilket jag betvivlar.

Stormarna angriper Sverige också nu och är riktigt jobbiga massa människor är fortfarande utan ström och stormen Jan lever än så länge i de norra landskapen, för min del kan en lavin begrava stormen Jan och någon tredje storm är inte annonserad.

Det är mer än synd om mig jag har så ont så jag inte ens vet hur jag skall hantera den än mindre beskriva den så någon förstår. I kväll har jag varit olydig och tagit en Voltaren tablett, jag har så ont så jag inte står ut, förlåt men vad skall jag göra?????

   <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3  @-}--  <3  <3  <3