<

  =-O  =-O  =-O  =-O  >:o  =-O  =-O  =-O  =-O Det var något ovanligt att få näsblod, när jag nu fick det var jag totalt oförberedd, bara kände dropp från näsan och trodde jag åkt på förkylning av högsta tänkbara klass. Men insåg snart att näsan blödde och blödde och det tog inte stopp. Jag satt vid datorn och var tvungen att avsluta något innan jag kunde stänga ner den, det var verkligen kaos. Som tur var kom nattpersonalen och hjälpte mig, men att stoppa blödningen var inte så enkelt, så för att resa mig utan en stört flod blod tog vi till kirurgtejp för att stoppa blodflödet och resultatet blev ett rejält helgarv kolla själva det ser ju galet ut eller hur ? 

Så här vacker blir man med kirurgtejpad näsa, Valborgs afton runt 21.30 och slutade först efter midnatt, för att börja igen så till halv fyra på morgonen. Jag var inte trött första maj.......ha det gott alla...kram 


                                    ;-)  ;-)  ;-)  @-}--  :-P  ;-)  ;-)