<<<<<

  <3  (n)  (n)  (n)  (n)  (n)  (n)  (n)  <3 Visst kan man undra varför det finns så utbredd ovilja, hat och oförstånd bland väljarna ? Ingen kan väl ändå inte bara klandra, jag menar S har ju gjort väldigt mycket bra, och om man ville ha alla löften infriade då hade man väl fått tänka till och ge S en chance att fullgöra sina löften. Men man ville inte, eller trodde inte på S utan litade hellre till högern och Sd. Så resultatet blir att nu får vi pensionärer klara oss bäst vi kan, skattehöjning och annat som högern tänker försämra för alla vanliga folk. Jag kan protestera mig blå men ni som valt på alliansen ni var inte bara obarmhärtiga, nej ni var makt giriga och hatfyllda, när ni valde som ni gjorde, valde ni ett litet helvete för miljontals andra människor, tack för den omtanken ....... det här vill jag veta fortsättningen på. 

 <3  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  <3 

Nu är hösten här och SMHI har lovat kallare framtid, vilket jag kan vara förutan, men kanske inte så varmt som de varmaste dagarna i somras, lagom är trots allt bäst, oavsett vad det gäller. 

Alla vinner säger de på TV reklamen, vinner vadå och vilka är alla ? Skulle inte vara dumt och vara en av dem med tur, inte sant? 

Nu pallar inte armarna mer så kram på er alla, snälla eller ej! ! !

                   >:o 8-)  >:o  8-)  >:o  8-)  <3  <3  <3  8-)  :-*  8-)  >:o  8-)  >:o