:-D  ;-)  @-}--  @-}-- Slumpen förde några gamla foton min väg idag och det skall jag testa om jag lyckas överföra hit till bloggen.....så bästa bloggvänner håll alla tummarna.

Jo men visst jag tror minsann jag klarade projektet foton till bloggen. Jag kommer att visa : 1) jag vid morfars bil    2) min mor, lillebror Imants och jag 3)två basketspelare som förlorade matchen 4)jag ensam i tankar 5) min bror Marcis trä snidaren 6) min konfirmation med, morfar, Marcis, mormor, moster Aina i mitten jag i vit klänning,   7) sist, en skönhetstävling om fröken Strängnäs, där jag kom tvåa (jag är mörkhårig) den andra vann men rösterna var inte jättemånga som skilde oss åt. Det var en hel del humor med den tävlingen och det gjorde mig inte ett skvatt att komma två, det var bara kul.

Ja nu är klockan strax natt så här stoppar jag för nu....kram @-}--  @-}--  <3   värna om varandra ! ! !