@-}--  @-}--  @-}-- Det var ganska länge sedan jag spelade Scorpions därför tänkte jag friska upp minnet om nu någon lyckats med konsten att glömma dem ..... inte jag iaf.... <3  <3  <3 

 Flera nätter har jag haft turen att ha mina tre musketörer, den kvinnliga varianten som jobbar på nattpassen. Det känns tryggt och lugnet sänker sig över vårboendet. 

Så praktfulla avslöjanden det pockar upp på alla håll och kanter, att de skyldiga inte tänker erkänna skuld är inget nytt tvärtom....att dödsskjutningarna fortsätter att skörda offer i USA tillhör dagliga attribut är inget nytt  det heller, men plötsligt inträffar något nytt, långt, långt härifrån men ger eko jorden runt.......fast det får vänta till i morgon. 

Dörren till min sk lägenhet låter som det värsta knarr  och ingen gör något åt det, själv räcker jag inte till.......hjälp! ! 

Ja kära bloggvänner och alla andra, snart slår klockan   över till 7 november och det är ett bra datum......kram 

                                                @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--