Moraeus gäster verkar alltid vara på gott humör och får publiken med sig, strålande. Och vädret bra eller halvbra är det alltid liv i Moraeus runda scen......

Doktorer ja är ett folkslag för sig själva, det var i eftermiddags, hade slumrat till då Jasmin väcker mig och säger att runt klockan 20.00 kommer doktorn bra, han kom klockan 20,55, duktig och skärpt. Hoppas allt kan ta en vändning till det bättre, men ont har jag.Så måtte magnetröntgen ge svar på alla frågor. Det bästa med att saker och ting inträffar nattetid är nattpersonalen den ordinarie, verkar ta sitt yrke på största allvar. De som jobbade i natt är mer än vanligt omtänksamma och jag är dem väldigt tacksam för dagens läkarbesök hade kanske aldrig inträffat om inte just de jobbat i natt. 

Min dotter ligger hemma och har smärtor i magen och jag känner mig  helt förtvivlad eftersom jag inte kan vara till någon hjälp, min son skulle ringa upp till henne, kanske det kan vara bra att hon känner att hon inte är ensam. 

Nu tror jag, att jag inte pallar mycket mer därför gott folk drar jag mig tillbaka för ikväll .... kram Selga