8-)  8-)  8-)  8-)  <3  8-)  8-)  8-)  8-)  <3 Otroligt vad man kan hitta när man börjar städa bort gamla papper och sånt, dikter man skrev för åratal sedan, runskrift med översättning, meditations lära och mycket mer som gamla brev och vykort från barnbarnen mottagna för många år sedan.

Ändå har jag för mig att jag två gånger innan har rensat undan en massa, tydligen svårt att kasta och inte vill barnbarnen heller ha sin egen sända post tillbaka.

    <3             <3             <3              <3        <3                 <3           <3         <3  

Inte utan att man blir fundersam och lite orolig med USA:s President som styr och ställer med strafftullarna, hans sätt att ta sig ann situationen skapar inget bra klimat, länderna emellan. Trump har tydligen missbedömt sin makt om han tror att världens alla ledare skall följa hans minsta vink.  Däremot är jag benägen att tro, att han kommer att bli besviken på den punkten, ty de ledare han i första hand måste få på sin sida inte är några dumskallar utan väl så klipska och väl så slipade politiker. Trumps inreseförbud till USA från vissa nationer är inte bra för världsfreden, men jag hoppas att mina föraningar skall slå slint. 

Nu bästa vänner är det tid att packa i hop för dagens värv det dröjer inte alltför många timmar innan vi kan skriva den 27 juni, så snabbt den här månaden har sprintat, kram

                                   8-)  8-)  8-)  <3  8-)  8-)  8-)