:-$  :-$  :-$ En skrytmåns i egen hög person, det är jag det, jag är ju så himla stolt över mig själv så inga ord passar in på att beskriva högfärden....

Nå ja fullt så illa är det inte ställt med mig, bara lite grand, men det räcker nog  för en del, och det bjuder jag på. 

Så tänker jag så här, spelar jag en massa gamla " love songs " kanske det kommer en skön värme inombords och smeker bort resterna av vinterns kyla. Att minnas den trista vintern som ledsagat oss och dessförinnan den blöta sommaren, men okej då rätt skall vara rätt, den bjöd också på några fåtal soliga dagar jo men visst. Dessutom var det länge sedan jag sprang ner badstränderna så är de ju, det här med åldern. Förresten läste någonstans att det håller på att forskas om robotar som skall vara behjälpliga på vårdboende. Är det något som alla accepterar utan vidare? Jag vet inte vad jag skall tycka man har ju ingen erfarenhet av robotar överhuvudtaget, men det får väl visa sig hur människor tar emot det beskedet. Någon berättade också att istiden kan få sin början redan inom några år, fast det vill jag inte tro på. Nu har jag sålt 8 av mina 10 böcker och då tror jag att det är den del kvar som vill ha den, så på måndag beställer jag 10 till. Jag tar ju bara betalt för självkostnadspriset, då jag måste betala förskott på antalet böcker som jag beställer och jag kan inte ha en massa böcker liggandes om jag inte skulle få dem sålda.                              

Nu sätter jag punkt för idag, måste fixa till naglarna de ser förfärliga ut, och jag klarar inte av att se dem så.......kram  

                                            

                                          :-$  :-$  :-$  :-$  :-$  :-$