(y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  (y)  (y) De nya tävlande i Let´s dance blir skickligare för varje år som går, var skall det sluta månntro? I år har startfältet en sjungande same med bland de tävlande och redan visat sig vara en riktig unik personlighet, han heter Jon-Henrik, är ursnygg med mörkt hår, sjunger helt underbart och nu så dansar och är bäst i klassen hittills.

Turerna angående övergreppen på kvinnor verka nu hamna på oanade höjder, ommöblering i Akademin. Så nu har det manliga sex begäret få sina övergrepp synade ända in i ben märgen, rätt eller fel, det får framtiden utvisa. 

Något som också är högaktuellt är de våldtäkter som man får läsa om och där gärningsmännen döms till ringa straff eller frias. 

Idag  framkom det att regeringen avsätter fem miljoner kronor i vårdbudgeten, att användas till ungdoms mottagningen yuomo.se, för utbyggnad av flera språk. Det är viktigt att nyanlända unga, män och pojkar får kunskap om vilka lagar, normer och sexuella rättigheter som gäller i Sverige. Detta tycker jag är ytterst viktigt och främjar hur man skall leva i det svenska samhället.

Åter en ny lördag och i morgon åker barnbarnet till sol och värme, önskar så att hon och kompisen får några härliga dagar på sin lilledighet....till er kära bloggvänner ..famnen full utav solsken .....kram


                (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)  @-}--  (y)