Ibland kan man undra hur de olika instanser för människans väl bär sig åt,  inte alla men väl många ger intryck av att det fattas sunt förnuft och individens bästa att sörja för. Exempelvis Sotenäs kommun som vill avskeda dem som jobbar natt, om de inte accepterar arbetsförlängning med tre timmar per vecka. Så här kan man göra om man vill avskaffa äldrevården. 

Så här kan man också avskaffa eller se till att inga unga nyutexaminerade tar jobb som undersköterska i äldrevården, schemalagd tid för städning, tvätt av boendes kläder och annat. Inget av det ingår i undersköterskans utbildning.

Jag undrar vem skall ta hand om framtidens äldre även dem som idag inte har klar föreställning om vad de sysslar med, när de monterar ner vård och omsorg. Är det någon som begriper den ekvationen ?? Jag gör det inte och jag bor på ett sådant boende, som det senaste året har skapat fram personal i ett sämre skick än för bara ett år sedan. 

Du som kan ana eller föreställa dig hur din framtid som pensionär troligen kommer att se ut och inte vill ha det så, DÅ ÄR DET HÖG TID ATT AGERA SÄGA IFRÅN OCH KRÄVA BÄTTRING. Att använda sunt förnuft är aldrig fel. Men vill man ha ändring går det inte att vänta, då måste man handla snabbt. De unga kommer inte att vänta, de kan handla för sin framtid, en bättre än den som dagens arbetsutbud erbjuder.  KAN DU ??

Ha det bäst och fundera lite om framtid skall bli ljuv eller ...... kram