Det händer mer en gång, men alltid samma resultat, jag är inte   vidskeplig men ibland undrar jag vad som händer...... finns det   någon därute som varit med om något liknande?????

  <3  @-}--  <3  Svara gärna, skulle verkligen uppskatta det,                       VEM,  VEM,  VEM KNACKAR PÅ MIN AXEL ? ? ? 

Har hållit på med att skriva om stenarnas karaktärer och deras egenskaper , njuter för varje månads teckens stenar jag lyckas avläsa, jag har ju en hel del människor runt omkring mig som vill  delta i det spelet. Tacksam för vart ögonblick som jag kan få rå om någon en stund. Men upptäckte i dag att det är otaliga timmar jag sitter för mig själv och inte använder min ljuvliga stämma en enda liten procent och det gott folk, tycker jag, är rent ut sagt för jävligt. 

Många gula runda solar var inprickade över större delen av Sverige på SMHIs väder karta, nog låter det härligt SOL men hur det blir, det återstår att se.

Jag tycker inte om reklamsnuttar som bryter in med korta, avbrott väldigt störande och faktiskt tror jag inte det gynnar någon på något sätt alls.

Och vad skall jag nu hitta på att skriva eller gnälla om som kan få er att vilja återvända till min blogg, tänk om ni skulle berätta om     era önskningar jag är redo att lyssna även om ni inte tror det, så    vad trevligt det skulle vara, varför inte slänga iväg en eller två tankar, jag skall gärna svara på det .... adressen .....här  myoldstory.bloggonline.se     .......en väldigt fin onsdag från mig    till er alla....kram          <3  @-}--  <3  (y)  (y)  (y)  <3  @-}--  <3                                                     <3