<3  (y)  (y) <3   (y)  (y)  <3  Lite små kyligt tyckte jag nog att det var, men mysigt ändå att få komma ut en sväng, Stefan och Monique kom på besök, de är rätt duktiga på det, skönt. Jag fick ett par trådlösa hörlurar till telefonen så bra. Stefan hjälpte mig med fåtöljen och och städade av under den. Återstår att se om jag kommer att trivas så som fåtöljen står nu.

Igår stod Nellie plötsligt i dörren, det kära barnet kom på en snabbvisit, alltid i farten inte still en sekund. Kommer snart igen farmor, pussar och kram så var hon iväg som en liten vindil.

Nu närmar sig första maj och lagom till den traditionella  majdemonstrationen , har NMR fått demonstrations beviljad, jag tror det blir i Ludvika. Varför de måste ut just  det datumet begriper jag bara på ett sätt, förra året ställde de till med bråk och inget lär bli annorlunda i år, tro mig.....kram alla må väl  <3  <3