"Är det du kära sol, som kommer på besök ?" Nähe du mormor det  är vi Wilma, Osian och Sandra, tänk då blev det även lite varmare  och glädjen spred sig i hela kroppen på mig. Förhoppningen hade ju funnits där hela tiden och då kom de kära Wilma med sin Osian, Wilma hade jag inte sett på ett bra tag så det var ett ljuvligt ögonblick och även att träffa Osian för första gången.....sedan skulle ungdomarna åka till Berlin och Sandra skulle gå på teater    där Martin Stenmark spelade med en pjäs som var om hans mor   och hans elva syskon.....tänk vilka olika livsöden det finns.....

Själv satt kvar när mina kära gäster gått...... satt och undrade hur   det var med min bror Marcis och min kära svägerska Lisbet......är det inte konstigt att vissa saker bara händer, här satt jag nu och pratade med min bror när jag tänker efter är det evigheters evigheter vi träffades sist, närmare 2003 om jag inte är helt ute   reser. Det är inte klokt vi lever i samma land och ändå har massa   år försvunnit utan en timmes tid för att träffas..... Förutom mina   barn och barnbarn är mina bröder mig närmast, moster och kusin  Rita och den delen av släkten ....... nog är det så att det oftast blir  en del av roten som växer vidare eller tänker jag fel..... 

Kram alla ni som liksom jag upptäcker att det finns rötter som vi  lämnar kvar som ena fotspår i sanden ......kram Selga

                                 <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3