<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  

Tycker de är så härligt fina och vackra våra husdjur, även hon lilla Stella som låg utanför min dörr och jag kunde ha trampat livet ur,  men gjorde inte det, istället sitter jag här och minns den kvällen  som om det vore i går. Jag har inget emot att sitta här, jag blir ju faktiskt ganska bortskämd av personalen här utan att göra ett dugg för att förtjäna deras omsorg. Tänk om de kunde trolla bort  smärtan då hade det ju vart rena lyxen på hög nivå. Men vet ni lyssna till de här tonerna, så förtrollande sköna och ett hav av minnen strömmar över en, jag kan ju inte begära att ni skall höra något som jag hör och minns men jag är övertygad om att ert minnesarkiv har väl så mycket minnen så det räcker hur länge som helst.....så njut det gör jag..... <3 

 

Här ställs en fråga som även jag gärna önskar ha svar på, frågan är  what/ why are we living for? Säkert sitter någon av er på svaret eftersom jag är född enormt nyfiken, håll mig inte på sträckbänken för länge, då stänger jag av musiken.....

Kära vänner stora som små, gamla som nykomna önskar er, att er lördagskväll blir lyckad och bra.... själv får jag väl lyssna vidare på musiken och kanske hitta något på TV burken att fästa blicken på, fast då får han ju vara något extra, ni vet, som en man att ha i byrålådan och som man kan plocka fram...det var väl något sådant Lill Lindfors sjöng för herrans många år sedan .... men varför inte det är inget fel med fantasi, eller hur...dagen har bara varit insvept  i något grått jag vet ej vad, men enstaka solstrålar väldigt snåla till antal har visst också kikat igenom den grå slöjan.....kram  

                                 <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 

                

Det var då det,  när man var ung och vacker, förlåt yngre, när en hel del var annorlunda och en hel del goda vänner kunde höra av sig eller man själv kunde lyfta på luren och .....saknar dem .... men tänk om man kunde anropa himlen ....... miss them .....