@-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--  @-}--    :-[  @-}-- @-}-- @-}-- @-}-- @-}-- @-}-- 

SMHIs kvartals jobb börjar nu när vädret kräver att bli väldokumenterad för framför allt vårt välbefinnande. Jag skulle vilja påstå att jag är  allergisk mot vinter, kyla och smärta. Jag vet inte om de har någon gemensam nämnare eller ej men det kan jag väl bjuda på. Men är det något som kan ske i verkligheten och hur mäter man det då?

Dagens Statsministeromröstning  är för mig obegriplig för jag ser inte orsaken varför alla är så pass envisa om att socialdemokraterna måste bort, det stör mig den ensidiga häxjakten på S i första hand och Stefan L i synnerhet.

Det är något jag måste reda ut annars får jag ingen ro.

Det blir inte mer i kväll gott folk ....... kram

        :-[  :-[  :-[  :-[  :-[  :-[  :-[  <3  <3  <3  :-[  :-[  :-[  :-[  :-[  :-[  :-[