<3  <3  <3  <3  <3 

 

  @-}--  <3 Dagarna har varit väl omskakande, själv tycker jag att det har varit svårt att hänga med. Det känns som det är alldeles för lätt och enkelt att man tillåts att tolka uttalanden som man tycker passar en bäst, inte vad det betyder egentligen eller syftar till. Jag håller gärna med den som tycker jag är känslig i överkant, men då ska ni ta i beaktande att jag på inget sätt har haft minsta bak tanke eller försökt att slingra mig ur en pinsam situation. 

Fel har jag tydligen gjort utan att förstå det, någon blev illa berörd när jag skulle förklara hästen som pryder min bok. Denne någon hade precis köpt boken och blev upprörd då hen trodde att boken hade med homosexualitet att göra. Jag blev ledsen och nära till tårar för inget jag sagt eller gjort syftade till att boken hade sådant innehåll. Boken har blivit till, av de berättelse folk berättat för mig, om sådant de ville dela med sig. Plötsligt är det inte roligt och jag känner mig verkligen ledsen för ett utfall som egentligen riktar sig till de som berättade och mig som skrev dem. Jag vet plötsligt inte hur jag skall hantera detta. 

Finns det någon som kan förstå och kanske hjälpa en blind höna hitta sanningens guldkorn?

                <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3