<3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 Den gångna dagen är bara borta, den gick väldigt snabbt, smärtan i axlarna och armarna är f--n så grymma.

Datorbordet behagade lägga av igår, så nu blir man av med några hundralappar på ev nytt bord  och det passar inte alls in i mina planer den här månaden. I varje fall skall jag till Mobilia i morgon och då får vi se om det finns någon affär som har lite av det jag behöver. Jag har en väldigt fin son,i morgon kommer han att hjälpa mig med datorbordet om jag hittar en affär som har det t ex Jysk.

I dag hade vår avdelning ingen frukt men en i personalen gick och lånade frukt på annan avd. så jag  fick en jättegod fruktsallad som jag gör slut på medan jag gnäller om mitt bord och min smärta, skall försöka bättra mig framöver.... lovar på det heligaste......kram

                                          <3  <3  <3  (y)  <3  <3  <3