<3  <3  <3 

Nu är den här julen snart över, tur jag inte hade julpyntat med en massa     grejer det blir mycket enklare att stoppa undan julpyntet och säkert hittar      jag då de prylar som gömt sig sedan förra julen igen. Tänk den här gången    har SMHI hållit vad de lovat, inte för att jag har saknat snön, utan just att de  har behållit färgskalan smutsgrått i stort sett hela året. Nu hör man röster som att men vi har haft jättefin sommar, så bra jag är glad för er skull, det berör   inte mig ett dugg. 

Jag har lätt sammanställt synderna jag gjort i år och de rymdes på mindre än    en hand, duktigt tycker jag. Imorgon får jag träffa Kai igen trevligt sedan åker hon väl till Stockholm igen tror jag. <3

Jag kan inte  förlika mig att det skall kosta så enormt mycket att bo så här det  är ju inte en lyxsvit precis, för en månad betalar jag 10.449:- kr, rummet är på 30 kvm, mat och dygnet runt service, el, städ 2ggr i månaden, men inget Internet det kostar mig 300:- privat, tja gissa hur många slantar blir det över gissa? 

 Här säger jag godnatt......kram

                               <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3