<3  <3  <3 Helt sin vana trogen fick datorn eller vad

det nu var som satte  mitt internet ur spel, det inlägg jag färdigställt och skulle precis trycka ner tangenten när en textruta "ingen internet anslutning" dök upp på skärmen. Där satt jag förtvivlad, var nära att brista i gråt, den texten kan jag inte återskapa.  Istället önskar jag er God Fortsättning på Julhelgen, så är vi inne  på dygnen av avskedsdagar från 2017.

Håll den vit för här nere i Skåne är  inget sig likt en Jul. Sedan är det dagas att öppna dörren för år 2018, som otåligt står och stampar, valåret som känner av duellandan redan nu, hur kommer det då att bli när september månad bankar på valstugorna?????

För min del blir det inte större förändring på nyårs helgen än som den varit senare åren, hur som helst håll upp humöret uppe och önska något välsignat önskar alla bra dygn som återstår av det gamla utslitna året.....kram

                                             <3  <3  <3