(y)  ;-)  ;-)  ;-)  (y)  @-}--  (y)  ;-)  ;-)  ;-)  (y) Idag tänkte jag skulle visa er mitt vårdboende om jag lyckas beror på om någon håller tummarna, misslyckas beror det på min dator ni vet...

Tydligen är datorn på gott humör för kolla vad jag lyckades med.  Detta är mitt vårdboende, jag bor på vänstra flygel tredje våningen . Boendets chefer där en slutar i dag, en trevlig själ, som jag önskar lycka till på vägen. Sedan är det några foto på boendets aktiviteter. Säger kanske inte så mycket men iaf ett hum om hur det är. 

I dag för 53 år sedan blev jag mor till en fin liten son, så mina två underbara döttrar fick en lillebror, en fin treklöver. Han såg ut som en liten boxare med lindade små nävar, sköterskorna kallade honom för lille Ingo. 

Att våren är här eller nästan sommaren går nu inte att förneka.Kära bloggvänner njut av våren...... det tänker jag göra   


            ;-)  ;-)  (y)  @-}--  (y)  ;-)  ;-)  =-O