@-}--  @-}--  @-}--  <3  @-}--  @-}--  @-}-- 

November faktiskt en helt härlig månad när den är så som jag vill  ha den, något man kan önska och ändå inte få önskan uppfylld,   tänk så många dagar jag knappt har sett skymten av vad som   händer ute i vida världen, hur många av er har något roligt att   berätta om världsnyheter??????? 

Jahaja, så har Nordkorea torkat av fötterna på svenska    bankmattan, någon som gillar det???? Nej absolut inte jag aldrig i livet. Bryr mig heller inte ett dugg vad och av vilken anledning Nordkoreas ledare tycker att han har rätt att öppna bank eller vad  det nu än var i Sverige, vi klarar oss bättre utan dem.....

 Nu skall småbarns föräldrar inte få bestämma om sina barn, skall   de vaccineras eller ej. Bötfällda blir de om vaccineringen uteblir  vad säger motfalls gänget de tre andra i alliansen om det???? jag menar, det var ju ett himla pådrag när regeringen ville införa nyordning på pappa månader då skrek sig borgarna hesa att folk måste själva måste bestämma det och inte regeringen, hur gör man nu då ???? 

Sorry jag pallade inte leta efter mer smörja och hoppas ni ursäktar  mig för det. Däremot kunde jag inte låta bli att låta Gary Moore stå för tonerna idag, vad gillar ni hans behandling av gitarren sin ???

                             @-}--  @-}--  <3  <3 (y)  (y)  <3  <3  @-}--  @-}--     

Dags att knyta ihop för idag, tack alla som kickat in hos mig, mer  än glad jag säger ta väl hand om er......kram