<<

  =-O  O:-)  >:o  =-O   >:o  =-O  =-O  Har ni saknat mig ? Lite, lite grand? Men oj vad trist, jag tyckte precis att det kändes som om ni kallade på mig, men OK då, då hade jag ju fel..... jag skall iaf berätta varför jag inte varit här på ett tag.

Jo orsaken var den att jag haft så in i bänken ont så jag knappt tålde mig själv. En av dagarna hade jag ohejdat roligt i badrummet. Jag tappade toarullen och den rullade iväg som om den hade eld i baken, det var nästan så jag tyckte rullen hade ögon och mun och den flinade mot mig när jag med en pinne, sådan man kliar sig på ryggen med, gick till attack mot rullen, precis när jag fått fatt på den så rullade den tillbaka. Snopen stod jag där och talade om för rullen vad jag skulle göra när jag fått fatt på den. Jag kunde inte bocka mig och få tag på rullen, smärtan tillät inte någon gympa, men vad då det fanns ju fler rullar så den första rullen kan ju ligga där på badrumsgolvet och fundera.

Ja gott folk det blev litet men förhoppningsvis trevlig läsning......ha det fint <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3