@-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}-- 

Ja det var tider det, rock´n roll man dansade så man visste inte vad som var upp och ner till slut, alla kasten var mer än vilda ibland och det hände även olyckor jag fick några ordentliga törn, men vadå dansa rock var mer än kul, sanslöst kul.

Minns ni också Ingemar J match mot Floyd P, jag har det i ett dunkelt minne men minns TVn, ja det hände en hel  för oss ovanliga episoder och världs händelser, hunden Laika ryssarnas bidrag i kampen om att erövra rymden.

 Jag vill inte spela besserwisser och förstår att inte alla bryr sig för vad som hände för en massa år sedan eller leva i det förgångna..... dessutom tycker även jag att det händer en hel del nu också, med den skillnaden att allt sker med en grymhet utan sans, våld som övergår ens förstånd, och att kvinnan inte har vunnit särskilt mycket mark, bevisar ju alla  <3  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--  :-*  :-*  :-*  @-}--  <3  @-}--  <3  @-}--           våldtäkter som blir allt grövre. Alltså har den romantiska kärleks tiden överspelats, istället har hårda tag och respektlösa beteenden vunnit, så det var kanske bättre förr. 

Gott folk ha en fin romantisk afton med era kära partners...kram@-}--<3@-}--