(y)  (n)  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  (n)  <3  <3  <3  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  (n)  (y)  (n) 

Okej jag är nog onödigt känslig just nu, det är väl min smärta som spelar mig spratt och gör mig lätt mottaglig även för sådant som man borde ta det med en klackspark. Men nu lämnar jag det till tiden som kommer att rätta ut frågorna och ge svaren......

Så står vi inför veckan som kommer att ge oss eller inte ge oss en ny regering. Jag hoppas för Sveriges bästa att våra politiker kan börja uppföra sig vuxet och inte enbart stirra sig blinda på maktfrågan och då talar jag om högerns fula påhopp på Stefan L som är den politiker som bäst visat ett politiskt rakryggad hållning i sitt uppförande. Det är precis sådana politiker som behövs i den kommande svenska regeringen.  

Mycket sport har det varit på TV kul för alla som gillar hockey och bollsporter, det gör jag också men inte hela dygnet då går ögonen i kors. Tack för ordet det var skönt att lufta tankarna emellanåt.

Ha en fin vecka önska oss en S-regering så det blir ordning och reda på torpet ...... ta hand om er, kram


           (y)  (n)  <3  (y)  (n)  <3  (y)  (n)  <3  <3  <3  (y)  (n)  <3  (y)  (n)  <3  (y)  (n)