:-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!          Så blev han nerröstad UK inte mig emot, kräver faktiskt att den som vill bli statsminister i Sverige skall ha rent mjöl i sin ryggsäck och inte hade UK det inte, alla orediga gärningar skall fram i ljuset det står jag faktiskt för.

 Nåå ! ! vad tyckte du då ?                var det rätt eller ej ? ?                                                                            @-}--  :-!  @-}--  :-! 

I dag har jag haft full rulle, tandläkarbesök min säng blev plötsligt tandläkarstol, höj och sänkbar perfekt. Städaren dök upp och snabb fick jag fixa fram musik så han kunde städa bra, det blev greken Yannis med sin typ av musik, det var trevligt. Ovanpå detta kom chefen Jonas med fem unga studerande vid Lund Universitet, dessa ungdomar ville intervjua mig och det börjar bli en vana att ställa upp för de unga studerande. 

När de unga tycktes vara klara och vi ätit nästan upp alla muffins de bakat (bus goda) själva, kom Stefan min son, han skall i natt ta tåget upp till sin far i Jakobsberg. Stefan var hos mig dryga timmen och vi hade ett givande samtal, som jag sagt innan, söner är mysiga, iaf min Stefan.

Bästa medborgare vila upp er, snart är det en ny vecka och då skall Talmannen presentera en ny variant av regerings bildare, vem det blir lär vi kanske få veta på fredag.....       go´vänner ha det nu så bra ni bara kan ......  

  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--  :-!  @-}--