<

  =-O  :'(  >:o  :-(  :-P  :-\ Något som de unga använder sig av när de hamnar i något som liknar konflikt kan se ut så här.

 Fadern som svarar på dotterns fråga om att tatuera sig säger:  nej du får inte tatuera dig, du måste först bli lite äldre, det förstår du väl?   

Dottern: Varför? jag gör det i alla fall.  

 Fadern: Nej, gör Du det får du utegångsförbud.  

Dottern: Bryr mig inte. Jag vill tatuera mig nu, jag gör det.   Varpå mobilen stängs av med en eller några förmildrande :-D  :-\  :-D 

De flesta fäder har nog lite svårt att låta bli att dra på munnen. Jag brast i skratt när jag såg sammanhanget, Nellie girl och hennes bestämda beslut även om man hade önskat hon hörsammat mor och far lite mer. 

Nu den 23 januari fyller mitt vackra yrväder barnbarnet Nellie girl 15 år och fast jag tycker tiden har antagit ljusets hastighet så stämmer det inte riktigt in på Nellie, varför vet jag inte men så känns det. I slutet av detta inlägg kommer lite foton dacapo, men när det gäller barnbarnen spelar det ingen roll om man ser dem om igen, även Chillie  och grindvakten Petson är nog med på någon bild,  

Dessa toner berör mig mer än jag själv kan fatta, gitarrsträngarna som de musiker som smeker dem, använder dem som kommunikation, sänder musiken på speciella ljudvågor fram i sfären och låter alla gitarr älskande öron höra det är bara så ljuvligt, smärtsamt eller hur nu var och en upplever detta fenomen. 

Än är det antal dagar kvar till Nellies 15 års dag, men jag kände att det passade mig att prata om henne just nu....  

Kyrre bäste vän förlåt jag inte hört av mig men jag tror att du förstått varför om du läst bloggen, kommer att ringa dig i dagarna, hälsa Elsy så hjärtligt och kram på er och även alla andra goa människor. <3  <3                                                                           <3  <3  <3  <3  <3  <3