När man får veta att ens barnbarns skola utsattes för hot då blir man helt enkelt skakis, tänk om det händer det man mest fasar för. Hon är ju ingen liten glutt utan vuxen underbar kvinna, om hon skulle eller någon av mina andra fem härliga unga kvinnliga barnbarnen, utsättas för något tror jag att då hade jag fått spel med oanade följder. Men hittills har det gått bra och det är jag tacksam för.

 Skall jag berätta en rolig historia ? jag fick den härom dagen ? OK jag skall göra  det snabbt " Mannen kom hem och fann sin fru i sängen och en främmande  karl stod brevid sängen med byxorna nere vid anklarna. Innan mannen hunnit  hämta sig hör han främlingen säga, "jag säger det bara en gång, om ni inte betalar el-räkningen omgående då kissar jag på golvet",  attans vilken snabbtänkt snubbe..... hahaha kul tycker jag  <3  <3  <3  <3 

Var på röntgen idag, tog inte mer än en kvart och allt var klart, svaret fick jag inte idag men kommer väl nästa vecka tror jag. Naturligtvis, så efter två fina soliga dagar var det grå sura vädret tillbaka, taskigt när Jana och Trond tog sig ner till Malmö enbart för att köra mig till MAS, väldigt gulligt av dem tycker jag. 

Har ni hört talas om finska graviditets testet? ? ?     Nej, nej jag skall inte dra  den, nåja kanske en annan gång, för nu skall jag hitta på något litet sattyg, för alltid retar det någon, tror jag iaf. Bästa vänner och alla som jag känner kan  ni ha det riktigt bra? Rå om varandra, jag som ingen har att rå om, kanske får kolla in någon av dejtings sajterna, det kan ju hända man snubblar över något snyggt och unikt, vem vet..... jomenvisst, det vore väl något det, för en gammal tant, eller vad tror ni? ? Musiken Carlos Santana spelar passar mig precis, hoppas den passar er också......kram <3  <3  <3                                                                                                                                        <3  <3  <3