Hon ligger på min säng och skulle bara vila lite, så jag tänkte lite musik skulle vara helande och spelar lita blues musik. Det tog inte många sekunder innan hon älskade tösen <3sjunkit ner i lugnets speciella energi återskapande depå, som ett krävande arbete gärna tömmer slut på all ork. 

För mig är det en stund av innerlig lycka, att sitta och blogga och stundom betrakta min älskade Angelique där hon ligger på min säng med handen under ena kinden, så oändligt oskyldig och vacker i sitt slumrande tillstånd.

                         @-}--  <3  <3  <3  @-}--  @-}--  @-}-- <3  <3  <3  @-}--    

 Jag kan lika bra erkänna att Angelique har utvecklats till en helt bedårande ung kvinna, hon är intelligent och har de egenskaper en sann själ behöver vara utrustad med för att orka leva i den här världen. Dessutom har hon en god inverkan på sina systrar, även andra och Douglas och hon passar bra ihop, båda är fina människor. Tänk så lycklig jag kan vara ...... kram alla fina människor <3  <3                <3                                           <3  @-}--  <3                                                      <3