COVID-19 har anfallit jorden !!!

Det har väl knappast undgått någon att vi alla drabbas på olika sätt och vad som hänt innan anfallet blev ett faktum. Jag skriver så här för det känns lättare att ha anknytning till både verklighet som lite fantasi moln, för då kan det bli lite dråpliga inslag.

Vårt boende har hållit ställningarna och är ett av de äldrevårds boenden i Malmö som är helt smittfritt.

Själv har jag smärtan som är den mest elaka jag upplevt, jag har både morfinplåster som morfintabletter, men tro mig de hjälper, dock bara udden försvinner för några timmar, men den verkar  ha bestämt sig för att utöka smärtområden ner till handlederna och ena pekfingers knoge när jag kommer i fel läge med fingret.

Min ena broders dotter 25 år hon hade levercancer, hon gick bort i början av mars och det blev begravning i början av april, de bor i Stkhlm, 

Min sons far, min ex make dog 28 aprili i covid-19 blev smittad på sjukhus.

Själv är jag kallad till Ögonkliniken MAS i Malmö, går jag dit får jag sitta isolerad 2 veckor på mitt rum, livet är strålande inte sant???

Men jag klarar inte ytterligare extra karantän ! ! !  Redan nu sitter jag mest själv hela dygnet bortsett för lite omvårdnad, då är det inte många minuter och räcker inte för att få en pratstund. 

Hoppas ni kan ha överseende med mig, jag har en hemlis, jag kan utan att själv fatta hur det går till somna plötsligt oavsett var jag är eller gör, tur att jag sitter för då ramlar jag inte på golvet, och det hade troligen blivit aj aj aj !!!!!